Verpleging & Verzorging

Er kunnen allerlei beperkingen zijn, waardoor u wellicht niet voor uzelf kunt zorgen. Bijvoorbeeld door ziekte of ouderdom, bij herstel van een ziekenhuisopname of door een handicap. Daardoor lukt het niet om kleine dagelijkse handelingen zelfstandig uit te voeren. Zorgsa biedt voor iedereen die hier tijdelijk of permanent mee te maken heeft, verpleging en verzorging aan huis.

Vertrouwde omgeving

In de eigen vertrouwde omgeving voelen de meeste mensen zich het beste. Zodoende dat Zorgsa verpleging en verzorging aan huis aanbiedt, zodat u ondanks uw beperkingen toch thuis kunt blijven wonen. Dat is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is, een chronische aandoening heeft of voor de duur van een kortere periode verpleging en verzorging nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelfredzaam blijft.

Zorg op maat

Zorgsa biedt zorg op maat. Dat houdt in dat wij de verpleging en verzorging aanpassen op uw wensen en behoeften. Al onze verpleegkundigen en verzorgenden zijn professioneel opgeleid om verpleegkundige handelingen te verrichten. Bovendien krijgt u te maken met

een vast zorgteam dat op vooraf afgesproken dagen en tijden arriveert. Zij hebben aandacht voor u en bouwen een prettige vertrouwensband op.

Verpleging

Zorgsa wil vooraf weten wat u zelf nog kunt. Welke hulp kunt u van partners, familie, vrienden en kennissen verwachten. Op basis hiervan adviseren wij u over de professionele verpleging of verzorging die voor u het beste is. De verpleegkundige is er onder andere voor wondverzorging, het klaarzetten en toedienen van medicatie en het geven van de nodige injecties. Ook het aansluiten van beademingsapparatuur en het verzorgen van stoma, sonde of katheter behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijke verzorging

Naast verpleegtechnische handelingen geven onze verzorgenden u ook verzorging en ondersteuning. Dat varieert van het helpen aantrekken van steunkousen tot aan hulp bij douchen en aan- en uitkleden. Ook toiletbezoek, haarverzorging, tandenpoetsen, scheren en het eventueel aanbrengen van prothesen zijn taken die de verzorgenden op zich neemt.

Wilt u gebruik maken van verpleging of verzorging of kent u iemand in uw omgeving die hier behoefte aan heeft? Bel 0625044218 of mail.

Contact

Zorgsa
Elisabeth samsonstraat 29
1103MR Amsterdam

06-83902093, 06-13087798
  • We zijn een aanbieder van zorg aan huis,
    waarbij de wensen en behoeften van de cliƫnt centraal staat

    Zorgsa Thuiszorg
Zorgsa Thuiszorg

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.