Palliatieve Zorg

Bent u in een laatste levensfase? Kampt u met een ernstig bedreigende ziekte zonder kans op herstel? Een levensverwachting van minder dan 3 maanden, zorgt niet alleen voor veel verdriet, maar ook onmacht en pijn. Ook uw naasten hebben hiermee te maken. Om uw laatste levensfase thuis door te brengen biedt Zorgsa palliatieve zorg. Dit is een uitkomst wanneer u niet naar een hospice wilt.

Intensieve verpleging

In uw eigen vertrouwde omgeving, met al uw dierbaren om u heen, vergt intensieve verpleging. Met palliatieve zorg van Zorgsa kunt u thuis blijven wonen en staan wij u bij op elk moment van deze laatste levensfase. Door middel van intensieve verpleging verlichten wij uw lijden en ontlasten wij uw familieleden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan dag en nacht voor u klaar.

Respectvol en integer

Zorgsa staat voor een respectvolle en integere zorgverlening. Bij palliatieve zorg staan uw wensen en behoeften voorop en willen wij uw laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Elk mens is anders en daarom bieden wij zorg op maat.

Structuur en ritme

Uw eigen vertrouwde dagritme is belangrijk en geeft houvast. Daarom doen wij er alles aan om dit zo lang mogelijk in stand te houden. U krijgt te maken met een klein vertrouwd team van zorgverleners. Zorgsa staat voor duidelijke communicatie en afspraken en een goede samenwerking. Het is ons streven dat deze periode zo prettig en soepel mogelijk verloopt.

Administratieve zaken

Naast palliatieve zorgt komen ook praktische zaken aan de orde. Tijdens de laatste levensfase van een dierbare, krijgen voornamelijk familieleden en mantelzorgers hiermee te maken. Dit houdt veelvuldig contact met uiteenlopende instanties is, waardoor zij niet de volledige aandacht aan u kunnen geven. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het regelen van administratieve zaken. Zorgsa kan dit gedurende deze moeilijke periode, zoveel mogelijk van hen uit handen nemen.

Wilt u meer informatie over palliatieve zorg? Bel 0625044218 of mail.

Contact

Zorgsa
Elisabeth samsonstraat 29
1103MR Amsterdam

06-83902093, 06-13087798
  • We zijn een aanbieder van zorg aan huis,
    waarbij de wensen en behoeften van de cliƫnt centraal staat

    Zorgsa Thuiszorg
Zorgsa Thuiszorg

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.