Begeleiding & Ondersteuning

Zorgsa is er voor iedereen die zorg nodig heeft. Dat kan om permanente of tijdelijke situaties gaan. Wij zijn er voor jongeren en ouderen, zieken, hulpbehoevenden of voor mensen in hun laatste levensfase. Wij staan iedereen bij die hulp nodig heeft in dagelijkse begeleiding en ondersteuning. Zorgsa is een thuiszorgorganisatie opgezet door twee zorgprofessionals die actief de wijk in gaan om onze cliënten te ondersteunen

Werkgebied

Amsterdam, Zaandam, en Almere

Missie

Zorgsa gelooft dat iedereen een eigen invulling geeft aan zijn leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat professionele zorg in uw eigen vertrouwde omgeving mogelijk moet zijn. Bij Zorgsa draait het om warme zorg. Onze missie is ontstaan uit de gedachte dat er meer tijd en aandacht moet zijn voor onze cliënten. We zijn een aanbieder van zorg aan huis, waarbij de wensen en behoeften van de cliënt centraal

Visie

Bij Zorgsa investeren wij in onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers hart voor zorg hebben. Hierdoor creëren wij een prettige werkomgeving en een hoge mate van betrokkenheid. Met opleidingen, trainingen en workshops voor onze medewerkers waarborgen wij de kwaliteit van zorg.

Onze visie is het leveren van uitstekende zorg. Hierbij staat openheid, actiegerichtheid, communicatie en transparantie op de voorgrond. Bij Zorgsa zorgen we voor betrokkenheid door vaste medewerkers in te zetten bij onze cliënten. Zorgsa is immers opgericht door twee zorg proffesionals die actief zijn in de wijk.

Waarom zorgsa?

Zorgsa is een kleine vooruitstrevende organisatie met betrokken zorgproffesionals. Wij zijn er voor iedereen in Amsterdam, Zaandam, Almere en omgeving: ongeacht uw afkomst, religie en levensovertuiging, Onze medewerkers spreken ook diverse talen en ze zijn breed inzetbaar

Dagelijkse situaties

Begeleiding en Ondersteuning is een groot begrip. Daarom leggen wij graag uit wat u hieronder kunt verstaan. Dagelijkse situaties lijken de gewoonste zaak van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan opstaan, aankleden, boodschappen doen, de huishoudelijke financiële administratie op orde brengen of andere zaken. Als dit niet vanzelfsprekend is, kan Zorgsa u hierin begeleiden en ondersteunen.

Structuur en advies

Wij vinden het belangrijk om u naast structuur in uw dagelijkse leven, ook praktische adviezen te geven. Zorgsa kan u ondersteunen bij bezoekjes aan huisarts of specialist in het ziekenhuis of bij andere sociale afspraken. Ook begeleiden wij mensen die zich in een vroeg stadium van dementie bevinden. Denk hierbij aan structurering en verduidelijking van de dagindeling, waardoor zij op zichzelf kunnen blijven wonen.

Goede start van de dag

Het opstarten van de dag gaat lang niet altijd vanzelf. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking zorgt Zorgsa voor een goede start van de dag. Dat kan bestaan uit het geven van aanwijzingen bij alledaagse dingen of een praatje bij een kop koffie. In sommige gevallen zorgen wij voor psychische ondersteuning.

Ontlasting mantelzorgers

Mantelzorgers hebben de zware taak om een naaste, geliefde of bekende te verzorgen. Daardoor ligt het gevaar op de loer dat zij overbelast raken. Zorgsa weet dat als geen ander. Daarom kunnen wij een aantal verzorgende taken in begeleiding en ondersteuning van mantelzorgers overnemen.

Professionele begeleiding

In de begeleiding en ondersteuning werkt Zorgsa met ervaren en zorgzame professionals. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de juiste match; onze professional moet goed bij u passen zodat de samenwerking prettig verloopt. Wij vinden het belangrijk dat zij u uit een sociaal isolement halen, samen met u een wandeling maken, een terrasje pakken of ergens een kopje koffie gaan drinken.

Wilt u meteen met ons kennismaken? Bel 0625044218 of mail.

Contact

Zorgsa
Elisabeth samsonstraat 29
1103MR Amsterdam

06-83902093, 06-13087798
  • We zijn een aanbieder van zorg aan huis,
    waarbij de wensen en behoeften van de cliƫnt centraal staat

    Zorgsa Thuiszorg
Zorgsa Thuiszorg

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.