ochtend/ middag / nacht

Ziek zijn is geen pretje. Vooral wanneer u volledig afhankelijk bent van anderen. Het is daarom fijn om in uw eigen omgeving te verblijven. Met de 24-uurszorg van Zorgsa kan dit. Wij bieden deze zorg aan voor langdurig zieken, na herstel van een operatie of om andere redenen. Het houdt in dat wij in de ochtend, middag, avond en nacht zorg bieden bij u aan huis.

Verpleeghuis voorkomen

Door middel van onze 24-uurszorg, staat u niet voor moeilijke keuze om in een verpleeghuis te worden opgenomen. U bent niet afhankelijk van wachtlijsten of andere onzekerheden. Met 24-uurszorg van Zorgsa is er altijd iemand in huis op wie u kunt rekenen en die u terzijde kan staan.

Gediplomeerd personeel

Om u zo goed mogelijk te begeleiden en u de zorg te geven waar u recht op hebt, werken wij met professioneel en gediplomeerd personeel. Al onze verpleegkundigen en verzorgden hebben ervaring in 24-uurszorg en zijn opgeleid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Zij weten precies waar u in de ochtend, middag, avond en nacht nodig hebt en ondersteunen u op een respectvolle manier.

Vertrouwensband

Bij 24-uurszorg draait het om een fijne vertrouwensrelatie tussen u en onze zorgverleners. In de ochtend, middag, avond en nacht continu iemand over de vloer hebben is tenslotte niet iets alledaags. Wij willen veel wisseling van de wacht voorkomen. Daarom werkt Zorgsa met een klein vast team dat bij u over de vloer komt. Naast de zorg, bieden zij ook een luisterend oor, troost en motivatie. Uw kwaliteit van leven staat voorop.

Zorgvraag

Uw zorgvraag en persoonlijke situatie zijn bepalend voor de zorg die u gaat ontvangen. Zo kan het voorkomen dat u alleen in aanmerking komt voor een dagdeel. Daarnaast bekijken wij of u verpleging en/of verzorging nodig hebt. Bij 24-uurszorg zoekt Zorgsa ook naar een juiste match tussen u en de zorgverleners.

Spreekt onze 24-uurszorg u aan en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Bel 0625044218 of mail.

Contact

Zorgsa
Elisabeth samsonstraat 29
1103MR Amsterdam

06-83902093, 06-13087798
  • We zijn een aanbieder van zorg aan huis,
    waarbij de wensen en behoeften van de cliƫnt centraal staat

    Zorgsa Thuiszorg
Zorgsa Thuiszorg

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.